MVV algemeen

05 juni 2024 09:05
Pierrot
Expert Boarder
Expert Boarder
Berichten: 93
Meer
Onderwerp Auteur
MVV algemeen #1
Artikel verschenen op de website van De Nieuwe Ster Maastricht:

Ook sponsoren geloven weer in MVV
PETER EBERSON
4 juni 2024 . 9:28 PM 3 minuut lezen

Meer dan 250 ondernemers waren naar MVV gekomen om op de hoogte gebracht te worden van de nieuwe plannen voor MVV.
Een positieve vibe. Zo kun je de sfeer het beste omschrijven momenteel bij MVV. Een vibe die nu ook de sponsors heeft bereikt. Die hebben weer geloof in MVV en zijn bereid om de beurs te trekken.

Begroting
Dat zal ook nodig zijn want uiterlijk 15 juni moet MVV directeur Laura van Leeuwen langs bij de KNVB om een sluitende begroting te presenteren. Dinsdagavond waren sponsoren uitgenodigd om kennis te nemen van het nieuwe commerciële plan, dat uiteindelijk 1,5 miljoen euro sponsorgeld moet binnenbrengen. Van dat benodigde bedrag is inmiddels acht ton binnen.

Directeur Laura van Leeuwen riep de ondernemers op om MVV te steunen.
Alles inclusief
De belofte die gedaan werd richting sponsoren: afspraken worden vanuit MVV nagekomen, iets dat in het verleden niet altijd gebeurde. Bedrijven krijgen weer bezoek van commerciële mensen van MVV. De prijs van een seizoenskaart gaat omlaag en in de Business Lounge is voortaan weer alles inclusief. Een diner inclusief drank. Al deze maatregelen moeten er voor zorgen dat de Businessclub de sterkste netwerkclub van Maastricht wordt.

Dé netwerkclub
Huub Waterval, die namens het Maastricht Collectief de aftrap gaf zei dat de stad de grootste concurrent van MVV is. "De ondernemer kan op heel veel plekken zijn geld kwijt. Wij moeten er voor zorgen dat MVV dé netwerkclub wordt voor ondernemers," aldus Waterval.


Huub Waterval vertelde over de weg die MVV de afgelopen maanden heeft afgelegd van bijna failliet tot een gezonde club.
Aandacht
Sponsoren krijgen meer waar voor hun geld. Meer sponsormogelijkheden langs het veld. In plaats van heel veel reclameborden op elkaar gepropt komen vier grote reclameborden van 12 meter in de Geusselt te hangen aan de zijkanten van het veld. Maximale aandacht voor de sponsor die hier op staat. Er komen sponsorborden boven de ingangen en drie tribunevakken voor de sponsoren worden één geheel met aan de voorkant een duidelijke afscheiding zodat er ruimte is om een drankje of hapje te serveren.

MVV gaat vanaf het komende seizoen werken met hard cups bekers voor consumpties. Sponsors kunnen met hun logo op de beker en krijgen zo op 5.000 cups aandacht.

Manager Commercie
De ondernemers die naar de Geusselt waren gekomen, waren enthousiast over het aanstekelijke verhaal dat werd gehouden. MVV presenteerde ook de nieuwe Manager Commercie Max Severijns. Geen onbekende voor de club want van 2001 tot 2006 maakte hij deel uit van de selectie. Na zijn voetbalcarrière heeft Max zich ontwikkeld in diverse salesfuncties in de IT, waarvan de laatste zes jaren als Sales Manager bij Valid. Vanuit die hoedanigheid is hij goed bekend in het zakelijke netwerk in Limburg.

Max Severijns start 1 augustus als nieuwe Manager Commercie bij MVV.
Max: "Twee jaar geleden hebben we eerder gesprekken gevoerd over de rol van commercieel manager. Destijds voelde het nog niet als het juiste moment. Nu, met Laura van Leeuwen aan het roer, de steun van het Maastrichts Collectief en de positieve ontwikkelingen rondom de club, voelt het wel juist. Ik kijk er dan ook naar uit om mijn kennis en ervaring in te zetten om samen verder te bouwen aan de commerciële slagkracht van de club."
De volgende gebruiker (s) zei dank u peeke, bokkesprongen, Mosae

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

05 juni 2024 09:09 05 juni 2024 10:28 door Ben Salemans.
opadiehard
Platinum Boarder
Platinum Boarder
Berichten: 2418
Meer
MVV algemeen #2
Misschien handig om een nieuwe topic te openen zeker na het presentatieplan gisteravond met 250 aanwezige nieuwe/bestaande en oude vertrokken terug gekeerde sponsors.
Vanmorgen las ik het artikel in De nieuwe Ster dat is even positief wakker worden!
Wilde toch graag een topic hier over openen uit dank aan Huub Waterval en consorten!…mvrgr Ampa.

---
( Ik heb je topic een iets minder algemene naam gegeven. Hopelijk is dat oké. Groetjes van Ben Salemans.)

....
De volgende gebruiker (s) zei dank u Buurke76

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

05 juni 2024 09:27
Buurke76
Gold Boarder
Gold Boarder
Berichten: 180
Meer
MVV algemeen #3
Inderdaad, een stuk waar ik vrolijk van word.

Stapje voor stapje gaat het de goede kant op. Wij willen natuurlijk liever morgen al een besluit over een nieuw stadion, maar gaat niet. Mooi dat sponsoren e.e.a. beloofd wordt, ook dat de voetbalwedstrijd voor hun een beleving moet worden zoals het hoort. Leg je geld in, mag je ook wat extra er voor terugkrijgen.

Hardcups, wel met evt sponsoren er op. Geen collectors items dus helaas. Misschien in de toekomst. Wie wil nu niet een beker met ALLOY AGU of EMERSON (Jerry de Jong) erop :lachen:

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

12 juli 2024 20:27 12 juli 2024 20:36 door Silverav.
Silverav
Senior Boarder
Senior Boarder
Berichten: 66
Meer
MVV algemeen #4
Iemand dat veld vaan mvv gezeen??

Door de regen werkt die drainage niet meer en is die kunstmat helemaal losgekomen . Net een zwevend tapijt

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Tijd voor maken pagina: 0.165 seconden