Regels

Huisregels forum MVVFans.nl


1. De moderator heeft altijd gelijk. 
2. Als de moderator geen gelijk heeft, treedt regel 1 in werking.
3. Plaats je bericht in het daarvoor bestemde topic. Voor je een topic opent, kijk of het nog niet bestaat. Als je een topic opent, doe dat in de juiste rubriek.
4. Probeer het "off-topic" gaan te vermijden.
5. Quote niet automatisch het voorgaande bericht als je post. Alleen als het voor je antwoord relevant is. En dan liefst alleen het relevante deel als het een langer verhaal betreft.
6. Schrijf normaal Nederlands of Maastrichts. Vage dialecten, sms-taal e.d. wordt niet geaccepteerd. 
7. Probeer als je post iets zinnigs te melden. Vermijd onzinnige posts als "ja, vind ik ook" of "inderdaad".
8. Taalgebruik dient binnen de grenzen van het betamelijke te blijven. Scheldpartijen of je woorden kracht bij zetten door het noemen van ziektes, geslachtsdelen e.d. worden niet geaccepteerd.
9. Als geciteerd wordt uit een ander medium zoals de krant, dient altijd de bron vermeld te worden.
10. Reclame is niet toegestaan tenzij het specifiek MVV of MVV supporters gerelateerde zaken betreft. (bijvoorbeeld aankondigingen van supportersfeesten of het vermelden van nieuwe websites) Commerciële reclame is nooit toegestaan.
11. Fans van andere clubs zijn altijd welkom op dit forum. Voor hun gelden uiteraard wel dezelfde regels. 
12. Op berichten die op dit forum geplaatst worden rust geen auteursrecht. 
13. De moderator kan te allen tijde topics of posts sluiten, verwijderen of verplaatsen.
14. De eigenaar van de website en de moderators zijn niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor hetgeen door de forumleden wordt geplaatst. 
15. Overtreding van de regels 3 tot en met 10 leidt tot een waarschuwing en bij herhaling tot een ban. Als je te bont maakt blijft zelfs de waarschuwing achterwege.
16. Het hebben van meerdere accounts door dezelfde gebruiker leidt tot een permanente IP ban voor elk account dat in zijn of haar bezit is. Als men een ander account wilt gebruiken dient men eerst het oude te laten verwijderen (aan te vragen bij de moderators).  In overleg met de moderators is afwijking van deze regel mogelijk.

 

 

Tijd voor maken pagina: 0.089 seconden