Joerie Schroijen speler van het seizoen 2016/2017

De Speler van het Seizoen trofee is uitgereikt aan Joerie Schroijen!
Na overleg met MVV konden we Joeri verrassen tijdens de open dag. Met zijn vele rushes langs de zijlijn, 10 goals en 11 assist is hij van grote waarde geweest voor het team. 


Namens MVVFans.nl: Gefeliciteerd Joerie! En ook dit seizoen roepen we iedereen op om na iedere thuiswedstrijd te stemmen op de Man of the Match, om zo mee te bepalen aan wie we volgend jaar de trofee kunnen uitreiken.

 

 

 

 

Trepke B Facebook feed

Nieuw op MVVFans.nl - Wedstrijdstatistieken!

Dankzij forumlid Fabrice kunnen we op MVVFans.nl uitgebreide wedstrijdstatistieken publiceren van de afgelopen 14 seizoenen!

Het overzicht dat te vinden is in het forum  laat oa. de uitslagen van alle uit en thuiswedstrijden van MVV zien sinds 2004. 

http://mvvfans.nl/forum/10-niet-voorzien-al-het-andere/24985-statistieken-mvv

Nogmaals dank aan Fabrice voor het leveren van deze gegevens!

MVVFans Chatopties

Er zijn verschillende manieren om verbinding te maken met de MVVFans Chatroom:

Klik hier om verbinding te maken met de oude vertrouwde volledige Flash Chat client

Klik hier om verbinding te maken met de nieuwe mobiele chat client (Werkt met Iphone / Android etc.)

Mocht je zelf een IRC client of app hebben (Bijv. MIrc, AndroIRC voor Android, Mutter voor Iphone etc.), maak dan verbinding met de volgende gegevens:

Server: IRC.Chat4all.eu

Room: #Mvvfans

 

 

Bekeruitreiking Speler van het Seizoen: Ricardo Ippel

Vanwege de vakantieperiode wat later dan gewenst, maar vandaag hebben we eindelijk de beker kunnen uitreiken aan Ricardo Ippel voor het behalen van de titel 'Speler van het seizoen 2015-2016'!

Ricardo was verheugd met zijn prijs en ziet het als een beloning voor zijn harde werk gedurende het hele seizoen. 
De beheerders en moderators van MVVFans.nl willen Ricardo graag nogmaals feliciteren en wensen hem en de rest van het team veel succes dit seizoen!

Voor het vierde jaar op rij behaalt een middevelder deze titel, maar de teller staat weer op nul voor seizoen 2016-2017. Stem dus na iedere thuiswedstrijd op jouw Man of the Match in het betreffende topic in het forum. Welke speler kunnen we volgend jaar blij maken? 

 

Ippel bekeruitrijking