MVV - Fortuna (2 april 2017)

30 dec 2016 09:48
Hill28
Platinum Boarder
Platinum Boarder
Berichten: 1353
Meer
Onderwerp Auteur
MVV - Fortuna (2 april 2017) #1
MVV speelt derby op 115-jarig jubileum in speciaal jubileumtenue

Op zondag 2 april 2017 viert MVV Maastricht haar 115e verjaardag. Ter gelegenheid van dit jubileum zal de club op deze feestdag in een speciaal jubileumtenue aantreden tijdens de ‘Derby van het Zuiden’ tegen Fortuna Sittard. Het betreft een door kledingsponsor Masita speciaal vervaardigd jubileumwedstrijdshirt, met alle stijlkenmerken van het shirt uit het kampioensjaar 1947 in een hedendaagse kwaliteit.

Het shirt is volledig wit van kleur en draagt een badge met de ‘Staar vaan Mestreech’. Het shirt wordt vergezeld door een volledig rode broek én horizontaal rood wit gestreepte kousen.

In hetzelfde tenue werd MVV Maastricht op Hemelvaartsdag 1947 kampioen van het District VI. Dat deed het onder leiding van trainer Wim Groenendijk en met in de selectie spelers uit voornamelijk eigen ‘kweek’ zoals Van Bun, Van Kerkoerle, Kaanen, Nicolai, Vlieks en Penders. Saillant detail: één van de belangrijkste medegegadigden voor de titel tijdens het seizoen 1946-1947 was Sittardse Boys.

Uiteraard is het voor supporters mogelijk om een exemplaar van het jubileumshirt in hun bezit te krijgen. Het bestelproces wordt in januari in gang gezet. Meer informatie hierover volgt op de website van zowel MVV als Veer zien MVV.

Dit jubileumtenue wordt mede mogelijk gemaakt door de tenuesponsoren: SMPM (Drink Water), Hansen Dranken, Schilderwerken Bijsmans en Installatietechniek Sjef Ubaghs. Deze tenuesponsoren zien voor deze speciale gelegenheid af van het gebruik van de sponsornaam op het shirt en de broek, zodat het tenue een volledig authentieke uitstraling krijgt.
De volgende gebruiker (s) zei dank u aait wief

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Tijd voor maken pagina: 0.162 seconden