Bedanktopic: Bestuur & Sponsoren

22 juni 2017 21:55 22 juni 2017 22:07 door houtengerard.
houtengerard
Administrator
Administrator
Berichten: 1900
Meer
Onderwerp Auteur
Bedanktopic: Bestuur & Sponsoren #1
Ik open bij deze een bedanktopic voor bestuur en sponsoren. Waarbij men een bericht kan achterlaten om de mensen achter de club te bedanken met het behalen van een gigantische mijlpaal binnen onze clubgeschiedenis.

In 2010 had niemand nog durven denken aan een toekomst voor MVV. Een periode van wanbeleid, verkeerd opportunisme en corruptie had de club bijna de nek gekost. Verantwoordelijken waren met de noorderzon vertrokken en lieten een puinhoop achter waar niemand zijn vingers aan wilde branden. De toekomst zag er gitzwart uit, het was een kwestie van tijd totdat de voetbalclub ophield met bestaan. En nu in 2017, zeven jaar na dato, schrijven klasbakken, want dat zijn het!, met groene cijfers geschiedenis. Door een ten dode opgeschreven voetbalclub, met goodwill, en veel passie, maar ook met loyale, onzelfzuchtige en meedenkende sponsoren, nieuw leven in te blazen. Met gedegen beleid, een strakke visie, ups and downs, enkele leermomenten, maar ook een ongekend doorzettingsvermogen.

Ik hoop dat men jullie namen op gouden pagina's zal drukken in het toekomstige jubileum boek. Want jullie initiatief, jullie toewijding en daadkracht, resulteert erin dat na dit enerverend hoofdstuk, weer nieuwe pagina's zullen worden geschreven over deze prachtige club. Iets wat ik in het vroege voorjaar van 2010 niet voor mogelijk hield. MVV heeft weer bestaansrecht, MVV is financieel gezond, MVV is onafhankelijk en gaat hopelijk een glansrijke toekomst tegemoet, waarbij het voortbestaan nimmer meer in gevaar komt. MVV is dankzij jullie een club geworden met beleid waarmee je je verbonden durft te voelen. Een club waar een Gemeente trots op mag zijn. Een club met een eigen identiteit, die sinds zeer lange tijd, eindelijk weer stevig in haar schoenen staat.

Bestuur (Vrijwilligers) & Sponsoren bedankt voor alles! Jullie zijn klasbakken van het hoogste en schaarste segment! Proficiat mannen met deze fantastische mijlpaal! :applaus:
De volgende gebruiker (s) zei dank u Roed en Wit 70, Ster_Drager, Boe is dat feeske?, Schapendonk, ouwe rot, Roei baank, Jacques, Lummel, Hugo, Sandro en13 andere mensen hebben ook bedankt..

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

23 juni 2017 10:06
Roei baank
Platinum Boarder
Platinum Boarder
Berichten: 907
Meer
Bedanktopic: Bestuur & Sponsoren #2
We vergeten nog een aantal personen en dat zijn de Heren en Dame op kantoor die vaak onder erbarmelijke omstandigheden sublieme prestaties leveren. Unne groete chapeau richting kantoor.
Allez en als we dan toch bezig zijn dan moeten we zeer zeker ook niet de vergeten de vele trouwe supporters die al jaren smachten naar een optreden in de Ieredevisie en de club volgen door dik en dun in voorspoed en tegenspoed.

#VeerzienMVV#Veerzienanders.

Observateur foot Euregio

"Supporter MVV Maastricht est un acte de résistance"
De volgende gebruiker (s) zei dank u houtengerard, Schapendonk, Sandro, Anna D., Huib, Lassie80, Boer458, Gianni Bruno, SJENG@BOSCHPOORT, peeke en1 andere mensen hebben ook bedankt..

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Tijd voor maken pagina: 0.184 seconden